Meer smaak aan je teksten

Het begint met luisteren. Ik luister naar wat jij te vertellen hebt. De essentie van je verhaal vatten in goede teksten, daar ben ik sterk in. Ik schrijf helder en toegankelijk en als het even kan met een snufje humor. Met als resultaat dat we samen de lezer boeien, informeren, soms verleiden maar altijd overtuigen.

MEER SMAAK AAN JE TEKSTEN

Wat staat er op het menu?

Ik zet graag mijn tanden in teksten voor websites,  magazines, nieuwsbrieven, interviews en artikelen, advertenties, brochures, folders, flyers, mailingen, persberichten etcetera.

​Wie kookt er vandaag?

Iemand die proeft waar het om draait. Ik geloof niet in mooimakerij alleen. De inhoud staat voorop. Teksten die primair effectief voor je zijn. 

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor je kan betekenen of wil je direct aan tafel? Bel of mail en we maken snel een afspraak.

Robbert Hageman Tekst &cetera
T:  06 25 19 64 62
E:  RJ@robberthageman.nl
A: Urkstraat 46, 1825 PH Alkmaar 
KvK-nummer:  51684020

Schrijven is als koken. Het moet de lezer smaken. Of het om informeren, overtuigen of verleiden gaat, maakt geen verschil. Een goede tekst is een compositie van zorgvuldig gekozen ingrediënten. In de juiste hoeveelheid en verhouding. Een goede tekst houdt de lezer vast. Van begin tot eind. Van entrée tot dessert.

 

​AAN TAFEL!