Meer smaak aan je teksten

Dat vraagt om een tekstschrijver met pit. Een tekstschrijver die karakter en visie toont en altijd teksten serveert die naar meer smaken. 

Mijn vak is sinds 2011 freelance tekstschrijver. Daarvoor gewerkt (en ook geschreven) bij Sony Nederland, diverse reclamebureaus, MeesPierson, Fortis Bank en WNK Bedrijven Alkmaar. Creatief in hart en nieren. Ik geloof niet in mooimakerij alleen maar vind dat de inhoud voorop staat. Ik werk met veel energie en volle overgave. Kan daarbij soms 'n tikkeltje eigenwijs zijn, maar alleen als ik vind dat dat het werk ten goede komt.

HET DRAAIT OM RESULTAAT

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor je kan betekenen of wil je direct aan tafel? Bel of mail en we maken snel een afspraak.

Robbert Hageman Tekst &cetera
T:  06 25 19 64 62
E:  RJ@robberthageman.nl
A: Urkstraat 46, 1825 PH Alkmaar 
KvK-nummer:  51684020

Een tekstschrijver met een marketing- en communicatieachtergrond. Iemand die proeft waar het om draait. Alleen sterke merken en organisaties overleven. Communicatie is een cruciaal middel om sterk te worden en te blijven. Voor mij kan dat alleen als je werk aflevert dat primair effectief is voor de opdrachtgever. Zodat je klant de doelstellingen realiseert.

 

​AAN TAFEL!